Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подорож грузинів до Польщі завершилась на Закарпатті

7 серпня 2015 р., 17:59

Долю чоловіків визначить суд

Сьогодні зранку прикордонниками відділу прикордонної служби «Верховина Бистра» при спробі перетнути державний кордон було затримано двох громадян Грузії. Метою нелегалів було потрапити в країни Західної Європи, а саме в Польщу, але під час слідування до державного кордону громадян Грузії було затримано прикордонним нарядом на контрольному посту. Як буває зазвичай у таких випадках, затримані не мали при собі жодних документів і повідомили охоронцям кордону, що є громадянами Грузії.

Правопорушників було доставлено до підрозділу кордону для встановлення осіб, з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Попередньо їм кваліфікують спробу перетинання державного кордону України будь-яким способом поза пунктами пропуску через державний кордон України без відповідних документів чи без дозволу відповідних органів влади. Але остаточне Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд, повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp