Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські рятувальники в’язнів визволяли з димового полону (ВІДЕО)

16 травня 2014 р., 16:13

Надзвичайнмки гасили псевдопожежу.

 

Надзвичайна ситуація в ужгородському слідчому ізоляторі. Там виникла пожежа. Є потерпілі. За таким сценарієм ужгородські вогнеборці спільно з пенітенціарною службою провели тактико-спеціальні навчання. Усе для того, аби в реальному житті вчасно зреагувати та уникнути лиха.

15 травня Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з працівниками Закарпатської установи виконання покарань №9 провели навчання з ліквідації пожежі на території слідчого ізолятора.

За тактичним задумом: близько 10-ї години на території ізолятора сталася пожежа. Черговий установи оперативно викликав рятувальну службу. Тим часом ще до приїзду рятувальників керівництвом закладу з допомогою обслуговуючого персоналу було вжито заходів по організації гасіння пожежі власними силами. По прибуттю до місця вогнеборців 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини виявилося, що одна людина опинилася в димовій пастці. Рятувальники винесли потерпілого та передали його лікарям для надання невідкладної медичної допомоги. Згодом пожежу було приборкано.

Як вважають в Управлінні ДСНС області, такі навчання дозволяють підвищувати майстерність та готовність до виконання дій за призначенням рятувальників, а також відпрацювання алгоритму взаємодії з іншими службами у попередженні та подоланні наслідків різного роду надзвичайних ситуацій, що можуть виникати на території Закарпатської області.












У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp