Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді вбили двох студентів-іноземців (Доповнено)

10 квітня 2016 р., 09:32

Третього поранили.

Ужгородські правоохоронці розслідують справу щодо насильницької смерті двох студентів та замах на вбивство третього. 

10 квітня близько 4:00 ранку на гарячу лінію 102 звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що у власному будинку по вул. Щедріна він виявив мертвими двох юнаків. Третій був у важкому стані з ножовим пораненням. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та патрульний наряд. Швидкою пораненого доставили в реанімаційне відділення міської лікарні. Як з’ясували правоохоронці, власний будинок чоловік здавав в оренду трьом студентам-третьокурсникам, громадянам Індії.

Імовірно, причиною інциденту стало нічне застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Як стало відомо, через годину після повідомлення про вбивство вжитими заходами працівників патрульної поліції, Ужгородського відділу поліції, управління карного розшуку, слідчого управління та прикордонниками Чопського прикордонного загону було затримано трьох осіб (двох чоловіків та жінку), підозрюваних у нічному вбивстві студентів. Троє - мешканці Закарпатської області.

Під час перевірки речей в сумці у зазначених осіб було виявлено три паспортні документи громадян Індії та закривавлений кухонний ніж.

Прокуратура вже оголосила затриманим підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину. Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp