Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчанин жив поряд з небезпекою (ФОТО)

16 травня 2014 р., 20:02

Яку знайшов на бідівництві.

 

До Берегівських правоохоронців надійшла інформація про те, що у громадянина міста Берегово,1969 року народження, за місцем проживання зберігається незареєстрована вогнепальна зброя невідомої марки та виробництва.

Отримавши таке повідомлення, яке, безперечно, зацікавило оперативників карного розшуку Берегівської міліції, було прийнято негайне рішення щодо перевірки даної інформації. У ході проведення оперативно – розшукових заходів було встановлено, що громадянин Олександр за місцем свого проживання, без відповідного дозволу зберігав у спальній кімнаті під ліжком згорток тканини у якому було виявлено саморобний металевий предмет, зовні схожий на пристрій для відстрілювання патронів калібру 7,62 мм., який сам особисто, видав працівникам карного розшуку Берегівського РВ УМВС.

Після вияснення обставин щодо наявності зброї, вище вказаний громадянин пояснив правоохоронцям, що даний пристрій він у2013 році знайшов у місті Ужгороді, коли працював на будівництві. Наразі вказаний предмет направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Управління Міністерства внутрішніх справ в Закарпатській області для проведення дослідження.

Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого статтею263 частиною —1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї) кримінального кодексу України. Зловмиснику Олександру наразі загрожує кримінальне відповідальність.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp