Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгородському суді розглядають резонансну справу. Долучили присяжних

15 квітня 2016 р., 18:52

Розбійний напад, зброя, тяжкі тілесні ушкодження та замах на життя

На розгляді суду кримінальна справа, за якою 65-річний мешканець столиці та 20-річний ужгородець обвинувачуються у вчиненні особливо тяжких злочинів. Долю підсудних, у цьому випадку, вирішуватимуть не тільки судді Ужгородського міськрайонного суду, а й представники народу – присяжні.

Взимку минулого року, з метою заволодіння матеріальними цінностями, обвинувачені проникли у домоволодіння жителя села Сторожниця, що на Ужгородщині. Проте безперешкодно реалізувати свій злочинний намір підсудним не вдалося - господар будинку знаходився вдома.

Щоправда, зловмисників це не зупинило. Зв’язавши власника будинку, підсудні почали наносити йому численні удари металевою битою та примушували потерпілого виказати інформацію про місцезнаходження наявних у будинку коштовностей. Не отримавши для себе задовільного результату – киянин здійснив декілька пострілів по ногам потерпілого.

В той самий час, на місце події прибули правоохоронці, мешканець столиці тричі вистрілив у бік силовиків, тож припинити вчинення протиправних дій одразу не вдалося.

Зрештою, киянину інкримінується вчинення розбійного нападу, поєднаному з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень потерпілому, носіння та зберігання вогнепальної й холодної зброї, а також замах на життя правоохоронців. В свою чергу, за співучасть з 65-річним чоловіком, ужгородець-молодик, обвинувачується у розбійному нападі з проникненням у житло, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Вчора, відбулося чергове засідання у справі, на якому киянин виявив бажання, аби в подальшому судовий розгляд відбувався за участі присяжних. Колегія суддів Ужгородського міськрайонного суду таке клопотання підсудного задовольнила, оскільки покарання за один із злочинів, у якому обвинувачується чоловік, передбачає довічне ув’язнення. Відтепер, об’єктивно й неупереджено встановлювати істину у справі доведеться представникам Феміди спільно з представниками народу – присяжними.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp