Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді за тенісну першість змагатимуться особливі спортсмени (ВІДЕО)

18 травня 2014 р., 13:03

Змагання триватимуть 2 дні.

21 травня в Ужгороді стартує змагання по настільному тенісу серед спортсменів з обмеженими можливостями. З‘їдуться сюди учасники з усієї України, а цього року навіть і з сусідніх держав.Турнір із настільного тенісу серед спортсменів – інвалідів, знову збере охочих позмагатись за першість, в обласному центрі. Цього року це четвертий турнір, та 2-й у статусі Міжнародного. Учасники з усієї області, України, Словаччини, Угорщини, змагатимуться за першість у трьох нозологіях, та двох вікових категоріях. Організатори розповідають, стараються що річно організувати подібного роду змагання, але це не завжди виходить . Близько 30 тисяч обходиться тільки най необхідніше.

Радує одне світ не без добрих людей. Незважаючи на кризу в країні кошти таки вдалось назбирати. Хочеться додати, цього року з 9-ти столів для гри у теніс, 3-ри у власності організаторів. На зібрані кошти спонсорів, вдалось придбати, давно омріяні атрибути. А загалом змагання пройдуть з 21 по 22 травня, організатори очікують чимало призерів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp