Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбулись змагання серед спортсменів-інвалідів (ФОТО)

4 червня 2014 р., 09:20

Це була можливість для спортсменів показати свою майстерність, а для наших студентів-фізкультурників - застосувати свої знання на практиці.

Під час відкритого турніру з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (УОРА), вадами слуху та вадами розумового та фізичного розвитку (ВРФР), який відбувся 20–22 травня в спорткомплексі «Юність», студенти факультету здоров’я людини були волонтерами. Молодь допомагала також у суддівстві спортивних поєдинків, за що дістала схвальні відгуки адміністрації ОДЮСШ.

Організували змагання управління у справах молоді та спорту Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА, ЗОЦФКСІ «Інваспорт», Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату, Закарпатський обласний осередок спортивної федерації глухих України, Обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів, студенти факультету здоров’я людини УжНУ.

У змаганнях взяли участь 60 спортсменів з Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької областей, а також представники Берегівського, Іршавського, Мукачівського, Ужгородського районів Закарпатської області. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp