Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді викрили черговий наркопритон (ФОТО)

19 травня 2014 р., 12:33

39-річний місцевий мешканець поділився своїм гаражем з любителями "кайфу".

Днями в ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Батискаф» ужгородські оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків виявили наркопритон в одному з гаражів на вул. 8-го Березня. 



Всередині «притулку» знаходилися чотири людини: господар і три відвідувача. Всі були в стані наркотичного сп'яніння. В приміщенні виявлено та вилучено значну кількість використаних шприців та посуд із залишками речовини бурого кольору схожою на психотропну речовину метамфетамін. 

Власник гаражного приміщення раніше вже попадав у поле зору міліціонерів за правопорушення, пов'язані з незаконним обігом наркотиків. Але на шлях виправлення не став. Свою провину чоловік повністю визнав. 

Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. 

За утримання притону для споживання наркотичних засобів організатору загрожує позбавлення волі. Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини події. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp