Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Злодійкуваті молодики обікрасти пенсіонерку не встигли

24 квітня 2016 р., 12:40

Не дали милосердні люди.

Два раніше судимі молодики намагалися «обчистити» вночі підвал ужгородської пенсіонерки, але завдяки небайдужості громадян були затримані правоохоронцями. Сьогодні вночі на тел.102 поліції Ужгорода надійшло повідомлення від небайдужого ужгородця про те, що на вул.Заньковецької невідомі особи намагаються проникнути в чужий підвал. На місце пригоди прибув патрульний наряд та слідчо-оперативна група. 

Правоохоронці затримали на гарячому двох ужгородців віком 41 та 20 років (обидва раніше судимі за крадіжки), які намагалися викрасти батарею та два змішувачі з підвалу місцевої пенсіонерки. Зловмисники встигли пошкодити вхідні двері підвалу, та поживитись чужим добром їм завадили правоохоронці. На крадіїв очікує кримінальна відповідальність і відома вже їм із попереднього досвіду лава підсудних. Перевіряється причетність затриманих до скоєння аналогічних крадіжок в місті. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp