Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Всі заангажовані публікації по справі "Корзо" суд розцінюватиме як спробу тиску

25 квітня 2016 р., 13:22

Не шукайте собі проблем

З приводу публікації: «Справу магазину "Корзо" відклали через самовідвід суддів», яку днями розмістили деякі регіональні інтернет - видання, прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області повідомляє, що право суддів заявляти самовідвід передбачене ст. 23 Цивільного процесуального кодексу України. У цьому контексті він був заявлений з дотриманням вимог чинного законодавства.

Що стосується звинувачення з боку громадського активіста на адресу суддів щодо прийняття ними у 2014 році завідомо незаконного судового рішення, то воно є безпідставним, оскільки прийняття такого рішення передбачає кримінальну відповідальність.

Усі публікації у мережі Інтернет до вирішення як цієї конкретної справи по-суті, так і інших, з боку однієї або іншої сторони слід розцінювати не інакше, як спроба тиску на суд та одержання бажаного рішення. З огляду на викладене, закликаємо громадських активістів та журналістів утримуватися від власних висловлювань та оцінок до ухвалення судом остаточних рішень у справах, - йдеться у повідомленні прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області.

Принагідно повідомляємо, інформація про хід розгляду резонансних для суспільства справ та проваджень за апеляційними скаргами, інші відомості про діяльність Суду розміщується у відповідних розділах на офіційному веб-сайті Апеляційного суду Закарпатської області в режимі відкритого доступу. Надалі з метою неупередженого, повного та об’єктивного висвітлення інформації щодо розгляду зазначеної вище судової справи прес-служба інформуватиме на офіційному сайті суду.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp