Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Нижній Апші підпалили мікроавтобус

2 травня 2016 р., 14:19

Перед Великоднем закарпатці палять шини, а в багатому селі - автомобілі...

Вчора близько 17ї години до поліції із заявою звернувся 34-річний непрацюючий мешканець села Нижня Апша Тячівського району. Чоловік повідомив про загоряння автомобіля. За словами заявника, руку до цього міг прикласти сусід.

Виїздом слідчо-оперативної групи та ГШР встановлено, що 1 травня близько 2 години ночі на подвір’ї заявника, за 20 метрів від будинку, зайнявся його автомобіль «Мерседес-Спринтер». Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено передню частину автомобіля: обгоріла кришка капоту та запчастини під ним, радіаторна решітка, передня пластикова панель всередині машини та обшивка біля водійського та переднього пасажирського сидінь, тріснуте лобове скло. Сума збитку становить близько 80 тисяч гривень, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Враховуючи, що під час огляду автомобіля спостерігалися значні пошкодження передньої частини, не виключена можливість його загорання внаслідок несправності електропроводки. Однак правоохоронці розглядають й іншу версію – загорання внаслідок підпалу. Як повідомив сам потерпілий, напередодні у нього виник конфлікт із односельцем, який погрожував, що спалить його автомобіль.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження. Триває розслідування, -






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp