Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд призначив дату розгляду справи судді-вбивці Амаровича

6 травня 2016 р., 20:39

Справу нарешті передали до суду

Справу колишнього голови Перечинського районного суду за ч.2 ст. ст. 286 КК України призначено до розгляду у Мукачівському міськрайонному суді на 16 травня. Його звинувачують за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Дана справа знаходить під пильним котролем активіста ПП "Демальянс" Ференца Бакі, який у випадку будь-яких порушь з боку феміди в т.ч. порушення строків розгляду даної справи в суді буде реагувати у встановленому законом порядку, повідомив Олександр Пересоляк.

Нагадаємо, автомобіль «Міцубіші-Паджеро», яким керував суддя Перечинського райсуду Віктор Амарович, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в легковик ВАЗ сьомої моделі. Внаслідок аварії загинув водій «сімки».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp