Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Невідомі побили заступника міністра економіки та її рідних

8 травня 2016 р., 17:11

Найбільше постраждали діти

У Київській області двоє чоловіків побили заступника міністра економіки Юлію Клименко, її чоловіка і дітей. Про це сама Клименко заявила на своїй сторінці у Facebook, передає Кореспондент.нет.

Згідно з повідомленням, інцидент стався на парковці біля готелю "Артак" у місті Переяслав-Хмельницький. На Клименко та членів її сім'ї напали водій і пасажир автомобіля Nissan Patrol.

"Оскільки ми забарилися і не встигли швидко розвернутися, "джентльмен" (водій - ред.) почав голосно сигналити і через 15 секунд, оскаженілий, вилетів зі своєї машини і почав штовхати і бити через відкрите вікно машини старшого сина, вигукуючи нецензурну лексику та погрози. Коли з машини зміг вийти син, вибіг мій чоловік, а потім і я, щоб зрозуміти, що сталося і заспокоїти "джентльмена", до нас підбіг пасажир "Ніссана" й активно підключився до нашого побиття", - зазначила вона.

За словами Клименко, наслідком цього стали "її права рука з гематомами, розірваний одяг, травмований ніс чоловіка, численні синці, шишки і гематомами на голові сина, якого били головою об бетонний бордюр, забите плече, численні синці, подряпини по всьому тілу, а також психологічна травма молодших дітей, які за всім цим спостерігали".

"Все це ми отримали тільки тому, що заважали "джентльменові" заїхати його великою машиною на парковку", - зазначає Клименко.

За цим фактом порушено кримінальні провадження.

"Рівень насильства й агресії в суспільстві зашкалює і на це потрібно звернути першочергову увагу, інакше ніякої міцної та економічно потужної країни ми не побудуємо", - заявила заступник міністра.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp