Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті вилучили рекордну партію кокаїну (Фото, Відео)

12 травня 2016 р., 19:00

Наркоділок планував заробити на чужому горі понад 600 тисяч гривень

Рекордну з початку року партію «важких» наркотиків вилучили вчора закарпатські правоохоронці. Спецоперацію проводили оперативники служби внутрішньої безпеки в Закарпатській області ДВБ НПУ.

Правоохоронці затримали в одному з готельно-ресторанних комплексів у Свалявському районі 52-річного жителя м.Мукачева, який проходить по кримінальному провадженню, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Під час огляду затриманого поліцейські виявили в кишені його штанів поліетиленовий пакет із порошком білого кольору. Це був «важкий» наркотик кокаїн вагою близько 150 г. Далі в порожній каністрі для бензину, яка лежала в багажнику автомобіля ВАЗ-2114 затриманого, знайшли ще один пакетик із 2 грамами аналогічного порошку.

Якби наркоділок збув цей товар на «чорному ринку», то заробив би понад 630 тисяч гривень (вартість одного грама кокаїну складає близько 160 доларів).

{g}

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.309 ч.3 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах). Експертиза підтвердила, що це справді кокаїн", - коментує заступник начальника Управління внутрішньої безпеки в Закарпатській області Нацполіції України Василь Юращук.

Вирішується питання про взяття мукачівця під варту. Машину поміщено на спецмайданчик поліції. Слідство триває.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp