Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Воловці гасили АЗС

13 травня 2016 р., 18:02

Пізнім вечором...

Пізно ввечері 12 травня бійці державного пожежно-рятувального поста с. Нижні Ворота, що у Воловецькому районі, піднялися по тривозі й вирушили гасити умовну пожежу на автозаправній станції. О 23:30 на місцевій АЗС розпочалося нічне пожежно-тактичне заняття. Подібні тренування відбуваються щомісяця на різних об’єктах відповідно до спеціально створеного плану-графіку.

Заняття складалося із двох частин – теоретичної та практичної. У ході останньої рятувальники відпрацювали сценарій ліквідації пожежі в будівлі автозаправної станції. У гасінні умовного вогню взяли участь 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Крім цього, проводилося охолодження резервуарів із паливно-мастильними матеріалами, щоб запобігти їхньому займанню.


Завдяки таким заняттям рятувальники вдосконалюють власні пожежно-тактичні знання й практичні навички, вкрай необхідні їм у повсякденній роботі. До того ж, налагоджується взаємодія між підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області та іншими службами життєзабезпечення, відпрацьовується злагоджений механізм співпраці. У подальшому це дозволить оперативно й дієво спрацювати при виникненні надзвичайної ситуації, а головне – не допустити травмування і загибелі людей.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp