Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЗСУ фіксують зростання обстрілів на Донбасі

14 травня 2016 р., 15:32

Військові нарахували 20 обстрілів за добу, а в ДНР - 19 випущених мін.За минулу добу позиції військових обстріляли 20 разів, повідомили в прес-центрі АТО.


За інформацією ЗСУ, найгарячішою точкою залишається ділянка лінії розмежування біля Донецька.

Там бойовики неодноразово відкривали вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, а також мінометів калібру 82 мм. Зміцнення сил АТО на підступах до Мар'їнки противник обстрілював з гранатометів, вів там вогонь і ворожий снайпер", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що було неспокійно і на маріупольському напрямі. Опорні пункти українських воїнів неподалік Широкиного і Гранітного обстріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. А в районі н.п. Новогригорівка двічі били по українських позиціях з БМП.

Крім того, вчора ввечері ЗСУ зафіксували ворожий БПЛА, який здійснював повітряну розвідку над тимчасово окупованими територіями.

У свою чергу в ДНР заявили, що ЗСУ ввечері випустили 19 мін по селу Саханка Новоазовського району.

"Близько 20:00 українська сторона почала обстріл села Саханка. В цілому, було випущено 19 мін калібру 82 мм", - передає видання ДАН.

Також удень ​​під обстрілом ЗСУ опинився Ясинуватський блокпост на ділянці траси Донецьк-Горлівка.

Напередодні військові зафіксували 10 обстрілів на Донбасі. Повідомлялося, що найбільше обстрілів на маріупольському напрямі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp