Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За минулу добу на Донбасі поранені п’ятеро військових – Мотузяник

17 травня 2016 р., 18:37

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, п’ятеро поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, вчора на луганському напрямку сепаратисти один раз порушили режим тиші під Трьохізбенкою.

Мотузяник також повідомив, що на донецькому напрямку вчора бойові дії велися лише біля Авдіївки.

«Одразу після опівночі минулої доби окупанти розпочали потужну артпідготовку тривалістю 2 години, відкривши вогонь з мінометів, 122-мм гармат (САУ «Гвоздика»), а також танків. По наших позиціях було випущено 58 артилерійських та 15 танкових снарядів. а також майже 50 мінометних мін», – сказав він.

Речник АТО також повідомив, що на маріупольському напрямку бойовики продовжують порушувати режим тиші по всьому фронту, всього вчора на маріупольському напрямку було 10 обстрілів з боку сепаратистів.

В угрупованні «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілі околиць Докучаєвська, за їхніми даними, по околицях міста випустили понад 120 мін.

В угрупованні «ЛНР» заявляють, що вчора українські військові обстріляли район села Раївка з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, внаслідок обстрілу один бойовик загинув, ще один поранений.

За підсумками засідання Тристоронньої контактної групи 29 квітня спеціальний представник ОБСЄ в групі Мартін Сайдік повідомив, що група ухвалила заяву, в якій підтримала намір усіх учасників Мінського процесу забезпечити повне дотримання режиму припинення вогню на Донбасі з настанням Великодня і травневих свят. Режим повного припинення вогню мав настати з 30 квітня 2016 року.

Попередні аналогічні домовленості були укладені в січні, але тоді бойові дії не припинилися.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp