Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали наркодилерів

18 травня 2016 р., 18:17

У машині було чимало амфетаміну та шприців

16 травня о 23:40 екіпаж мукачівських патрульних зупинив автомобіль Hyundai за порушення ПДР.
Під час перевірки документів водій поводився підозріло, що дало патрульним підстави вважати, що у автівці можуть знаходитись заборонені речі.

Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку транспортного засобу згідно ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію».

Під час перевірки полісмени виявили в багажнику 19 упаковок по 4 банки з речовиною рослинного походження «Суміш приправ та солі». На банках було відсутнє українське маркування, що є порушенням правил ввезення на митну територію України продовольчих товарів іноземного походження.

Також в багожному відділені автівки полісмени виявили металеву коробку. Показати вміст коробки водій відмовився та передав її пасажиру, щ обув у автомобілі. Пасажир вирішив не сперечатись та не вступати в конфліктну ситуацію із патрульними, повернув коробку водієві.

На неодноразові вимоги покласти коробку та показати її вміст чоловік не реагував. Несподівано водій спробував відштовхнути патрульного та втекти, при цьому викинувши коробку на проїзну частину дороги. В цей час пасажир, що знаходився в авто також зробив спробу покинути місце події. Однак патрульні швидко відреагували і вже за мить обидва молодика були у кайданках.

Металева коробка, якої весь час намагався позбутись водій, від удару о поверхню дороги відкрилась. З неї випали шприци з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на амфітамін, чорний запаяний поліетиленовий пакет та інші предмети, що ймовірно можуть бути використані для виготовлення та вживання наркотичних засобів.



Полісмени негайно викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події і збереження речових доказів, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

В присутності патрульних та двох понятих слідчі провели поверхневий огляд затриманих чоловіків. В кишені одного виявили чорний чехол з запаяним шприцом із порошкоподібною речовиною світло-сірого кольору, а у іншого - електронні ваги.

Також при поверхневій перевірці автомобіля слідчі виявили декілька шприців із речовинами, ззовні схожими на наркотичні.

Всі виявлені предмети, які використовуються для зберігання, виготовлення та вживання наркотичних засобів слідчі вилучили. Автомобіль помістили на арештмайданчик.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp