Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Злодії "полюють" на незареєстровані мопеди

20 травня 2016 р., 11:07

Вже зафіксовані перші крадіжки

Останнім часом в краї побільшало крадіжок мопедів і мотоциклів. Особливо полюють злодії за незареєстрованими транспортними засобами, які легше збути або продати на запчастини, повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Черговими жертвами невідомих крадіїв стали вчора 19-річний житель с.Ключарки Мукачівського району та 40-річний житель с.Підвиноградів Виноградівського району. В мукачівця невідомі зловмисники викрали вночі з подвіря скутер марки «Вайпер». Цей транспортний засіб не був зареєстрований і, відповідно, не мав номерних знаків.

Аналогічним чином виноградівець позбувся свого мопеда «Хонда Діо», теж незареєстрованого.

За даними фактами поліція розпочала кримінальні провадження, злодіїв розшукують. Водночас правоохоронці радять власникам потурбуватись про захист своїх транспортних засобів. Замикайте їх, залишаючи в громадських місцях. А на ніч ховайте в гаражі чи іншому приміщенні, що замикається. Так ви вбережете їх від крадіжки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp