Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Боздоському парку прикордонники змагалися (ФОТО)

26 травня 2016 р., 12:40

Азарт панував наповну


Учора у Боздоському парку культури та відпочинку міста Ужгород завершилися змагання з легкоатлетичного кросу між прикордонниками з усієї України. Відкриття змагань відбулося на стадіоні «Авангард», де раніше пройшов чемпіонат ДПСУ зі службового багатоборства.

Заступник начальника Чопського прикордонного загону – начальник відділу персоналу подякував спортивному комітету за організацію і проведення змагань та зазначив: «Для всіх нас – це чудова нагода зустрітися з бойовими побратимами, друзями, колегами. Фізична витривалість була актуальна завжди, і особливо такі змагання є важливими для прикордонників сьогодні, адже вони не лише загартовують, але й формують бойовий дух».

У змаганнях з легкоатлетичного кросу взяли участь 31 команда. Із 124 спортсменів-прикордонників – 43 військовослужбовці є учасниками антитерористичної операції. Разом з тим, участь брали 2 майстри спорту України міжнародного класу, а саме лейтенант Волошин Віталій та молодший сержант Віталій Дубоносов, 6 майстрів спорту та 4 кандидати у майстри спорту.

За першість по бігу учасники змагалися на дистанціях 1, 2 та 3 тисячі метрів та в естафеті.

Підсумовуючи результати, цього року серед регіональних управлінь перше місце посіло Азово-Чорноморське, друге – Західне регіональне управління, а третє – виборола Національна академія Державної прикордонної служби України.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp