Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винахідливість сигаретним контрабандистам не допомогла (ФОТО)

29 травня 2016 р., 12:00

Їх "спалили".

Фахівці були пильними.

 

 Прикордонники Мукачівського загону завадили черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон. Так, учора, в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Вилок», на виїзд з України, на смугу руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль марки «Фольксваген пасат» під керуванням 56-річного громадянина Угорщини. Беручи до уваги помітне хвилювання водія транспортного засобу, а також факт спрацювання службового собаки «Руді» у прикордонного наряду виникли підозри, щодо переміщення в даному транспортному засобі предметів та матеріалів заборонених до переміщення через кордон . 

А відтак, прикордонниками було прийняте рішення про проведення поглибленого огляду даного авто. Під час спільного прикордонно-митного огляду зазначеного транспортного засобу було виявлено приховані сигарети марки «LIFA Super Slim» в кількості 930 пачок без акцизних марок. Контрабандний тютюн знаходився у спеціально облаштованій схаванці паливного баку. За допомогою перегородки іноземець розділив паливной бак на дві частини, в одній знаходилось паливо а в іншій порожнина , яку й було заповнено цигарками. На правопорушника встановленим порядком складено протокол. А сам угорець позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто. 
Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp