Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У супермаркеті ужгородець залишився без грошей та документів

3 червня 2016 р., 13:23

Його обікрали.

Зловмисник відповість перед законом.

Розраховуючись в супермаркеті за придбаний товар, 59-річний ужгородець забув на касі барсетку. На неї спокусився інший покупець – 36-річний житель Мукачівського району. 

Крадія викрили завдяки камерам відеоспостереження. Учора обідньої пори на тел.102 поліції звернулася жителька м.Ужгорода. Жінка повідомила про те, що від її чоловіка викрали в супермаркеті барсетку з грішми та документами. На місце пригоди прибув патрульний наряд. 59-річний потерпілий розповів поліцейським, що під час розрахунку за придбаний в магазині товар необачно залишив на касі свою барсетку з грошима в сумі 900 гривень та документами. Коли ж повернувся за кілька хвилин, то барсетки вже там не було.

 Переглянувши запис камер відеоспостереження супермаркету, поліцейські встановили, що барсетку забрав із прилавка чоловік, який сів в автомобіль «Ауді» на угорських номерах. Орієнтування на машину передали постам на трасі, й невдовзі в м.Чоп поліцейські зупинили даний автомобіль. За кермом перебував 36-річний житель Мукачівського району. Під час огляду авто на задньому сидінні поліцейські виявили барсетку потерпілого ужгородця. За крадіжку мукачівець понесе кримінальну відповідальність. 
Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp