Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині будують новий стадіон (Фото)

5 червня 2016 р., 13:16

Там тренуватиметься і прийматиме суперників ФК "Минай"

Нещодавно на футбольній карті області з’явився ще один футбольний клуб із Ужгородщини – «Минай», який виступає в аматорському чемпіонаті краю двома складами. Однією із умов виступів у Чемпіонаті є власне поле, на якому команда зможе приймати суперників. Тож будівництво стадіону, як ми нещодавно згадували, розпочалося.

Опікується побудовою спортивного комплексу на околицях міста керівництво клубу та заступник голови ФФЗ, виконавчий директор ФФЗ Віктором Качуром. Про хід робіт Віктор Миколайович поділився із офіційним сайтом ФФЗ: «Усі необхідні матеріали для завершення робіт футбольного поля – «серця стадіону» вже придбані. Виконане чорнове планування земельної ділянки, на якій будуть розміщені два футбольні поля: 110х70 (ігрове) та 90х50 (тренувальне). Наразі почали чистове планування полів із дренажними ухилами.

Паралельно розпочаті роботи з будівництва огорожі та приміщення для поливної системи, але погодні умови за останній тиждень трохи внесли свої корективи.

Живити газони буде скважина глибиною 75 метрів, з якої вода буде наповнювати цистерну об’ємом 52 куба, що вмонтована під землею.

{g}

І, насамкінець, хочеться відмітити той факт, що не тільки дурний приклад заразний. До нас вже звернувся президент футбольного клубу «Вільхівці», який також хоче професійне поле. Тож після облаштування минайського, до 1 вересня ми плануємо завершити й вільхівське».

Як зазначив В. Качур, візитівкою будь-якого клубу є якість футбольного поля. Візитівка поля Минаю має відповідати найвищим стандартам.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp