Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Піджакам" не вдалось ввезти в Україну товари вартістю 4 мільйони

5 червня 2016 р., 14:07

Ввозили частинами

Працівниками податкової міліції ДФС у Закарпатській області спільно з працівниками митного «Тиса» Закарпатської митниці ДФС та ГУ БКОЗ СБ України в рамках проведення операції «Рубіж-2015» припинено спробу ввезення на митну територію України великої кількості товарів без декларування. Громадяни використовували схеми ухилення від сплати митних платежів при ввезенні на територію України товарів у комерційних цілях шляхом їх подрібнення на невеликі партії.

Перетин митного кордону здійснювався вантажними мікроавтобусами, переобладнаними під тип «В-пасажирський» та легковими автомобілями.

Під час здійснення митних формальностей громадяни – водій та пасажири, декларували товари, як такі, що ввозяться ними виключно для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю.

В ході митного контролю транспортних засобів, у вантажних відсіках та в салонах автомобілів виявлені однотипні товари іноземного виробництва, які знаходились у картонних коробках, обтягнутих поліетиленовою плівкою.

З метою визначення вартісно-кількісних показників, автомобілі були направлені в «бокс» для проведення поглибленого огляду. В ході здійснення якого виявлено: аксесуари та комплектуючі до мобільних телефонів, планшетів та айпадів, комп’ютерної техніки, а також інші товари, ідентифікація яких неможлива без залучення відповідного спеціаліста.

Громадянами не представили товарно-супровідні документи на товар, які підтверджують їх походження та вартість.

Наразі працівниками митниці проводяться митні процедури з подальшим складанням протоколу про порушення митних правил.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp