Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві патрульні зупинили озброєного чоловіка

10 червня 2016 р., 11:59

Пощастило

Вчора близько 22:00 мукачівські патрульні зупинили автомобіль Opel Astra, який рухався з порушенням ПДР по вул. Матросова в сторону виїзду з міста.

Наздогнавши автівку та перевіривши документи, патрульні виявили, що у водія відсутній поліс обов’язкового страхування на транспортний засіб.

Під час спілкування з полісменами водій нервував та плутався у поясненнях. Тож, згідно зі ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" патрульні вирішили провести поверхневу перевірку автівки.

В машині полісмени виявили предмет, схожий на вогнепальну зброю (рушницю), документів на яку водій при собі не мав. До того ж, зброя перевозилась у автівці з порушенням, повідомляє Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Оскільки за дії чоловіка передбачається відповідальність за кримінальним кодексом, патрульні викликали слідчих. Також полісмени винесли постанову за адміністративне порушення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp