Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві знищують бездоріжжя (ФОТО)

24 травня 2014 р., 11:02

Ремонтом доріг у місті займаються посилено.

 

Оскільки дорога прилегла до міського ринку, тут щодня зосереджено кілька тисяч людей та сотні автомобілів. Зачасту в цьому хаосі водіям доводилося витрачати час у заторах, а пішоходам із труднощами долати, фактично бездоріжжя.

Для капітального ремонту цього автошляху в 2012 міськрада розробила проектно-кошторисну документацію. Наприкінці цього ж року після довготривалих перемовин було проведено стартові гравійні роботи.

Через рік, 5 жовтня, 2013 року неймовірними зусиллями розпочалося асфальтування цієї дороги. «Устелили» відрізок завдовжки близько 30 метрів, шириною 8 метрів. Після цього капремонт призупинився. Кошти для робіт у бюджеті були. «Палкою в колесах», через яку до цього року дорогу так і не завершили, стали проблеми із непроплатою держказначейством зареєстрованих фінансових зобов’язань міської ради.До сьогодні жодним чином не змінилася ситуація із переведення коштів для авансових, або проплат за виконані роботи, відповідно, всі намагання приступити до капітальних робіт на будь-якому об’єкті в місті залишаються на стадії перемовин із підрядниками, пошуком різноманітних шляхів виконання.

Уже цього року діалог із підрядником стосовно завершення капремонту по вулиці Локоти вівся майже 6 місяців. Нарешті тут досягнуто результату. У вівторок, 19 травня, дорожники приступили, а вчора 22 травня, - завершили укладати асфальтобетон. Довжина дорожнього полотна становить близько 130 метрів, а ширина 8-8,5 метрів.

Зробити врешті таку дорогу довго намагалися в Іршаві, а ще довше про неї мріяли містяни. Найпершими, ще до кінця «не укатану», освоювали діти на велосипедах і роликах із цього мікрорайону, які вже не розбиватимуть коліна у величезних ямах, а зможуть кататися без перешкод.

Як-то кажуть, - ціль виправдовує засоби, - і всі ті перемовини, невдалі спроби, купа витраченого часу та нервів, все таки виправдані, і хоч через два роки, але все ж принесли бажаний результат, за що велика вдячність колективу КП Виноградівського «Агрошляхбуду».


Іршавська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp