Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна - Північна Ірландія: анонс, де дивитися матч

16 червня 2016 р., 15:08

Вже сьогодні.

Сьогодні, 16 червня, збірна України вдруге вийде на поле в рамках чемпіонату Європи з футболу у Франції. Суперником нашої команди буде збірна Північної Ірландії. Північноірландці виграли групу у відборі до турніру, проте стартували у Франції не кращим чином, поступившись у першому матчі полякам (0:1). Українці зустрічалися з Німеччиною і теж поступилися чинним чемпіонам світу - 0:2, однак команда Михайла Фоменка все одно може вважатися фаворитом. Історія протистояння команд налічує чотири гри, в яких українці жодного разу не програли (2 перемоги, 2 нічиї). 

При цьому в останній раз суперники зустрічалися у відборі до Євро-2004, коли два матчі завершилися без голів. В обох команд немає проблем через травми, а українець Євген Коноплянка і північноірландець Крейг Кеткарт лише перебувають під загрозою дискваліфікації. В іншому очікуються оптимальні склади, а після матчу з Німеччиною можна припустити, що Михайло Фоменко зробить кілька змін. Особливо - у середній лінії, де вибір у тренерського штабу досить широкий. 

Україна - Північна Ірландія Четвер, 16 червня, Ліон, "Стад де Ліон", 19:00 Пряма трансляція - ТРК "Україна" Орієнтовні склади: Україна: П'ятов, Шевчук, Ракицький, Хачеріді, Федецький, Степаненко, Сидорчук, Коноплянка, Зінченко, Ярмоленко, Зозуля Північна Ірландія: Макговерн, Кеткарт, Еванс, Макаулі, Фергюсон, Норвуд, Бейрд, Макнейр, Маклафлін, Лафферті Арбітр - Павло Краловець (Чехія) Фаворитами матчу є українці: коефіцієнт на перемогу збірної України - 1,65, на те, що матч завершиться внічию - 3,70, а на перемогу Північної Ірландії - 6,40. Дивіться фото: У роздягальні збірної України на Євро-2016 вивісили прапори з автографами військових Турнірні таблиці та розклад усіх матчів Євро-2016 - в календарі ZN.UA.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp