Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Закарпатській СЕС провели обшук

1 липня 2016 р., 12:42

Керівник підозрюється у виконанні злочинної вказівки "зверху"

Обшук провели вчора, 30 червня, детективи Антикорупційного бюро.

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник повідомив про те, що завершуються обшуки у справі про корупційну схему в Державній санепідслужбі, передає УНІАН.

Глава НАБУ повідомив про розкриття корупційної схеми, до якої причетні безпосереднє керівництво санітарно-епідеміологічної служби та її регіональні керівники. Детективами відомства були проведені 44 обшуки у 20 областях України, у тому числі і на Закарпатті. В результаті було затримано двох керівників центрального апарату Держсанепідслужби, яких підозрюють в організації злочинної схеми.

Вчора по обіді в ЗМІ з’явилася інформація про обшуки в Закарпатській СЕС, хоча офіційних коментарів з цього приводу на місцевому рівні ніхто не надав.

За інформацією НАБУ, керівництво СЕС організувало схему заволодіння бюджетними коштами під виглядом виділення премій до Дня медичного працівника. Відповідно до цієї схеми, керівник Держсанепідслужби дав вказівку директорам обласних установ виплатити собі і своїм заступникам премію в розмірі двох місячних посадових окладів, один з яких зазначені особи могли залишити собі, а інший - повинні були передати йому.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp