Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Веб-сервісом «Особистий кабінет» вже користується 20 тисяч клієнтів «Закарпатгазу»

2 липня 2016 р., 14:02

З моменту запровадження веб-сервісу «Особистий кабінет» його користувачі відправили фахівцям «Закарпатгазу» майже 5 тисяч онлайн-повідомлень.

Компанією опрацьовано 111 тисяч звернень клієнтів та прийнято понад 142,7 тисячі показань лічильників газу.

Новий сервіс почав працювати в листопаді 2015 року. Станом на 1 червня 2016 року сервіс активно використовують понад 20 тисяч жителів Закарпатськоїобласті. Нагадаємо, «Особистий кабінет» був створений з метою поліпшення якості обслуговування споживачів газу області. Він надає широкий спектр послуг, що дозволяє споживачам вирішувати багато питань, не виходячи з дому, і тим самим значно економити свій час. Зокрема, дає можливість щомісячно зручно та швидко передавати показання лічильника газу та отримувати необхідну інформацію у режимі онлайн. Крім того, сервіс постійно вдосконалюється, враховуючи пропозиції споживачів.

З недавнього часу клієнти ПАТ «Закарпатгаз» можуть побачити в «Особистому кабінеті» інформацію про встановлені у них газові прилади, і тим самим провести звірку - чи правильно внесені в базу підприємства дані про кількість приладів та типорозмір лічильника. Практично під кожною функцією є виноска з інструкцією, що дана функція означає та як нею користуватися (для цього необхідно просто навести курсор «мишки» на відповідну кнопку в інтерфейсі облікового запису споживача).

«Прислухаючись до побажань наших клієнтів, ми постійно прагнемо покращувати якість послуг, що надаються, ставати для споживачів більш відкритими і доступними. Вдосконалюємо і «Особистий кабінет». Готуємося до впровадження нової функції - об'єднання декількох особових рахунків в одному кабінеті», - відмічає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Закарпатгаз» Тетяна Королович.

Одна з функцій «Особистого кабінету» дозволяє споживачам безпосередньо поставити запитання фахівцям газової компанії. Зареєструвавшись в онлайн-сервісі, клієнти ПАТ «Закарпатгаз» можуть отримати інформацію щодо порядку оформлення документів, повірки та встановлення лічильників, записатися на особистий прийом до керівництва, передати показання лічильника газу тощо.

Окрім того, для клієнтів Товариства працює контакт-центр, звернувшись до якого усі клієнти компанії можуть отримати необхідну інформацію у телефонному режимі. Оператори контакт-центру ПАТ «Закарпатгаз» радо нададуть консультації та відповіді на усі запитання споживачів щодня з 8:00 до 20:00 за багатоканальним номером телефону (0312) 48-83-04. Також споживачі можуть звернутися до операторів електронною поштою на адресу contact@zk.104.ua.

Миттєво передати показання лічильника газу можна і за допомогою СМС-повідомлення на короткий номер 7104. У повідомленні необхідно вказати номер особового рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку споживача, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). Обидва параметри необхідно розділити пробілом.

Для тих, хто зацікавився сервісом «Особистий кабінет»: зареєструватися в ньому можна на сайті 104.ua.



З покроковою інструкцією з реєстрації у веб-сервісі та про можливість передати показання лічильника газу можна ознайомитись нижче.






Схожі новини

"Закарпатгаз" порушить тему опалювального сезону
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у розвиток мереж майже 17 мільйонів гривень
З початку року аварійна служба «Закарпатгаз» відпрацювала понад 3,6 тисячі викликів
ПАТ «Закарпатгаз» проведе ремонтні роботи на газопроводі по вулиці Собранецькій в Ужгороді
За перший рік роботи контакт-центр «Закарпатгазу» опрацював 172,4 тисячі звернень клієнтів
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у газову інфраструктуру області 35,2 мільйонів гривень
Внаслідок несанкціонованих земляних робіт пошкоджено газопровід середнього тиску в селі Тибово на Свалявщині
«Закарпатгаз» проводить конкурс дитячого малюнка до Дня захисника України
У жовтні фахівці «Закарпатгазу» проведуть регламентні роботи та встановлять лічильники на таких вулицях Ужгорода
ПАТ «Закарпатгаз»: з наступного року споживання природного газу без лічильника неможливе

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp