Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Ліцензійна" новина від Міндоходів Закарпаття

26 травня 2014 р., 15:02

Закарпатські Центри обслуговування платників надають послуги з видачі ліцензій.

Суб’єкти господарювання, що мають намір отримати ліцензії, чи продовжити термін дії існуючих можуть звернутись в Центри обслуговування платників при районних податкових інспекціях Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Документи, які є підставою для видачі ліцензії подаються одним примірником в копіях, засвідчених нотаріально або органом, який видав оригінал документа, та приймаються за описом, копія якого видається заявникові за підписом уповноваженої особи із зазначенням дати приймання документів. Уповноважена особа, яка здійснює прийом документів у ЦОП, перевіряє комплектність документів, достовірність зазначеної у них інформації, здійснює реєстрацію у відповідному журналі, та забезпечує передачу документів до структурного підрозділу Головного управління, який розглядає подані документи.

Підготовлені до видачі оригінали чи дублікати ліцензій видаються суб’єкту господарювання, або передаються уповноваженій особі ЦОП для видачі не пізніше 10 календарних днів від дня одержання документів.

Нагадуємо, що з 1 листопада змінено порядок організації роботи головних управлінь Міндоходів із приймання документів та видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами. Зазначені зміни регламентовані наказом Міністерства доходів і зборів України від 21 жовтня 2013 року № 603.

Крім того, фахівці Міндоходів розробили інформаційні картки стосовно кожної з адміністративних послуг, які надаються податковими та митними органами.

В інформаційній картці адміністративної послуги, зокрема, розміщено:

- найменування суб'єкта надання адміністративної послуги, його місцезнаходження, режим роботи, телефон, адресу електронної пошти та веб-сайту;

- перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги;

- порядок та спосіб їх подання;

- інформацію про умови чи підстави отримання адміністративної послуги;

- платність або безоплатність адміністративної послуги, розмір та порядок внесення плати;- строк надання адміністративної послуги;

- результат надання адміністративної послуги;

- можливі способи отримання відповіді (результату);- акти законодавства, що регулюють порядок та умови надання адміністративної послуги.

Інформаційні картки розміщені на офіційному веб-сайті Територіальних органів Міндоходів у Закарпатській області, у розділі «Діяльність – Адміністративні послуги», а також у приміщеннях інспекцій, митниць, центрах обслуговування платників.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp