Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як відбулись вибори на Ужгородщині?

26 травня 2014 р., 15:21

У 63-х населених пуктах Ужгородщини вибори пройшли без будь-яких інцидентів, - повідамляють у райвідділі міліції.

Правоохоронці забезпечили належний громадський правопорядок та охорону виборчих дільниць під час проведення позачергових виборів Президента України. 

Працівники Ужгородського райвідділу міліції сумлінно виконали покладені на них обов’язки щодо забезпечення правопорядку. З 22 травня, тобто з моменту отримання членами виборчих комісій бюлетенів, і до закінчення виборів та підрахунку голосів, працівники Ужгородського райвідділу міліції несли службу по охороні громадського порядку та громадської безпеки, а найголовніше – по охороні виборчої документації. 

До несення служби було залучено весь особовий склад райвідділу. Загалом його працівники забезпечували правопорядок та можливість здійснити громадянам свій вибір на 71-й виборчій дільниці у 63-х населених пунктах Ужгородщини. 

Міліціонери райвідділу віднеслися до виборів з усією серйозністю, сумлінно та небайдуже. Щоденні інструктажі, які проводилися керівництвом Ужгородського РВ, виявилися не марними. Як наслідок, на сьогоднішній день всі працівники райвідділу міліції успішно завершили несення служби на виборчих дільницях, про що вже й встигли доповісти керівникам. 

- Відрадно, що й мешканці краю віднеслися до проведення виборів відповідально та з порозумінням. І в результаті на території обслуговування райвідділу не було зафіксовано жодних порушень як громадського правопорядку, так і виборчих прав наших громадян, - каже начальник Ужгородського РВ УМВС Роман Стефанишин. 

Керівництво райвідділу щиро дякує особовому складу за сумлінне, добросовісне та відповідальне ставлення до виконання покладених на них завдань. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp