Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці два дні сидітимуть без води (ВІДЕО)

10 липня 2016 р., 12:41

Через ремонтні роботи

Не забудьте запастися водою!

Ужгороді 13-14 липня буде припинено водопостачання лівобережної та, частково, правобережної частини міста. Пов’язано це з запланованими роботами з переключення аварійної ділянки водогону діаметром 630 мм на резервну лінію по вулиці Капушанській. В Ужгородському Водоканалі кажуть, такі дії допоможуть зменшити витрати води і забезпечити належне водопостачання на лівобережній частині міста.
Михайло БРЄЖНЄВ головний інженер КП «Водоканал м. Ужгорода»
Именно вот этот участок – меньше утечек, улучшается водоснабжение данного района, это скажется и на электроэнергии нашей, потому что утечки – это электроэнергия.
У «Водоканалі» просять поставитись з розумінням до тимчасових незручностей та запастися водою. Кажуть, за можливості водопостачання буде проводитись в обмежений час з 6:00 по 8:00, з 12:30 по 13:30; та з 20:00 по 21:00. 

 Йдеться про 9-ти поверхову забудову мікрорайонів «Сторожниця», «Капушанська – I – II» та вулиці Минайської. Також планують розвозити воду трьома придатними для цього водовозами. Для забезпечення водопостачання мешканців 5-ти поверхової житлової забудови та індивідуальних житлових будинків будуть розміщенні бочки з чистою водою у трьох місцях:
майданчик біля житлового будинку №173 по вулиці Капушанській (навпроти магазину «ВЕЛМАРТ»)
майданчик по вулиці Грушевського (біля магазину «Океан»)
автомайданчик по вулиці Легоцького (біля житлового будинку №21)
Після відновлення водопостачання у «Водоканалі» просять мешканців пропускати воду через систему змивних бачків та не вживати до повного її освітлення.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp