Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Ужгород" очолює турнірну таблицю Першої ліги баскетбольного чемпіонату України

5 березня 2014 р., 21:01

Баскетболісти «Ужгорода» вдома перемогли одного з лідерів своєї підгрупи.

В першому матчі другого кола Першої ліги в групі «Захід» закарпатці зуміли двічі перемогти БК «Тирлич-ПНУ» з Івано-Франківська. Хоча гості й приїхали в місто над Ужем без своїх лідерів, проте прагнули реваншу за дві поразки наприкінці першого кола.

Як розповів тренер команди Олександр Зубковський, здолати сусідів закарпатцям вдалося за рахунок швидкості в атаці та надійної гри в захисті. Зокрема успіх у першому поєдинку був і завдяки вдалому старту. Гості нічого не змогли протиставити господарям у першій чверті зустрічі, вирівнявши її тільки в другій. Але потім ужгородці знову ввімкнули швидкість та комбінаційну гру, на що гості відповідали індивідуальними діями. І все ж перемога залишилася таки за господарями – 86:57. Найрезультативнішими в грі стали Антон Іванина (19 очок), Андрій Попадинець (18) та Костянтин Костенко (14). 

У другій грі була спроба реваншу, проте, на радість закарпатським уболівальникам, вона таки не вдалася. Франківці здебільшого атакували з середньої та дальньої дистанції, а ужгородці переважно завершували свої атаки з-під щита або після стрімких проходів. Господарі майданчика впродовж усієї гри вели в рахунку та збільшували відрив, вигравши всі чверті гри та здобувши другу перемогу в турі –  88:69. Фантастичну результативність продемонстрував Костянтин Костенко – 40 очок за матч.  

Завдяки цій перемозі головна баскетбольна команда краю вийшла на перше місце в турнірній таблиці Першої ліги баскетбольного чемпіонату України. 
Закарпатська правда

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp