Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В центрі Мукачева пітбуль вкусив дитину (Фото)

23 липня 2016 р., 20:21

Дитина спровокувала собаку

Навіть після інциденту собака далі гуляв без намордника.

Подія трапилась сьогодні біля 11 години дня на вулиці Миру поблизу Костелу святого Мартина. Як розповіли читачі інтернет-видання "PMG.ua", які стали свідками події, дитина віком близько 10 років, катаючись на велосипеді, спровокувала агресію з боку бійцівської собаки, яка і накинулась на неї.

"Хлопчик летів на шаленій швидкості по вулиці, втікаючи від собаки. При цьому дитина кричала і благала про допомогу", – розповідають очевидці. Коли все ж тварина "дістала" велосипедиста, вона вкусила його і втекла.

Впавши з велосипеда, юнак розбив ніс. Перехожі кинулись до дитини, підняли її та поставили на дах одного з припаркованих поруч автомобілів. Від шоку та болі юний мукачівець ще кілька хвилин кричав, поки небайдужі не забрали хлопчика.

{g}

Родина постраждалого проживає в квартирі на цій вулиці. Що ж стосується власниці собаки, то вона проживає в сусідньому дуфорті. Господарка пітбуля з’явилась на місці пригоди лише після того, як бабуся хлопця звернулась до неї із зауваженнями. Вийшовши на вулицю, жінка мала коротку і змістовну розмову з батьком хлопця. До слова, на час розмови дитині встигли надати першу медичну допомогу. В емоціях батько юнака пообіцяв вбити собаку та розібратися з його власницею. Опісля сів у таксі та відвіз свого чада у приймальне відділення Мукачівської ЦРЛ.

Варто відзначити, що попри інцидент собака і надалі гуляла поруч з господарем без намордника. Вислухавши "лекцію" від рідних дитини, молода жінка у супроводі двох своїх малолітніх дітей та агресивної собаки попрямувала у власних справах.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp