Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові собака вкусила дитину

14 серпня 2016 р., 16:50

Бійцівський собака гуляв у центрі міста без намордника

Дитину відразу відвезли в лікарню.

До чергової частини 9 серпня звернулася 48-річна місцева жителька. Жінка просила поліцейських вжити заходів до господаря собаки, яка покусала її неповнолітнього сина.

На місці пригоди працівники поліції з’ясували, що житель Берегова вигулював собаку без намордника в центральній частині міста. Коли господар, відволікся тер’єр кинувся на підлітка, який проходив повз, та вкусив його в область живота. Юнак звернувся по медичну допомогу до Берегівської ЦРЛ.

Господар одразу після інциденту звернувся до ветеринарної клініки для обстеження стану здоров’я собаки та підтвердження факту відсутності у неї захворювання на сказ.

Співробітниками Берегівського відділу поліції щодо власника стаффордширського тер'єра було складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 154 КУпАП (вигулювання собак без намордників в громадських місцях, що спричинили заподіяння шкоди здоров'ю людей ). За це законом передбачено відповідальність у вигляді накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварини.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp