Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Босі мандрівники пройшли Карпати

25 липня 2016 р., 11:39

На це їм знадобилось 15 днів

Вирушили мандрівники Іван Онисько та Юрій Регліс з Ужгорода. У подорож хлопці вирушили пішки і босоніж. Пункт призначення – Харків. А це – 2080 кілометрів шляху.

Мандрівники поділились враженнями 15-ого дня подорожі.

"Східниця - Борислав
13 км

Далі - Трускавець, Дрогобич, Дубляни

Ми прокинулись в домі тьоті Галі, а тому день почався легко і позитивно. Крім смачного сніданку отримали в дорогу бразильські горіхи, вівсянку та льон з Ірландії.

Спуск в Борислав символізував прощання з горами. Карпати, дякуємо і па-па!

Тьотя Оля відмовила нам у тому, щоб ми попрали в неї вишиванки і повісили їх сушитись у дворі, бо, каже, що чоловік не погодиться, щоб двоє хлопців у трусах провели в них пів дня. Ми посиділи на лавочці, а коли йшли, тьотя Оля наздогнала нас з огірками, помідорами та свіжоспеченим хлібом.

До Славіка ми звернулись через кілька сотень метрів. Він одразу погодився і дав нам два тазіки. На пів години замочили, попрали і вляглись під деревом, поки домотканий льон сох. Славік уже рік не п'є і навчився знаходити радість в простих речах.

Шукали, де б віддати сну на ніч тіла, на околицях Борислава. 5 разів дізналися, де це не станеться, а на 6-те звернення отримали запрошення від Богдана. Після смачного борщу з салатом на підлозі його ресторану - Смерекової Хати - вже були постелені матраци. Солодкі сни гарантовано!"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp