Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція та "Крук" забезпечили мир на дільницях Рахівщини (ФОТО)

28 травня 2014 р., 15:10

Завдякм професійності спостерігаців все пройшло спокійно

Належну охорону громадського порядку на дільницях під час минулих президентських виборів забезпечили працівники Рахівського райвідділу міліції. 80% особового складу Рахівського райвідділу міліції було задіяно на охорону приміщень 42-х виборчих комісій, а також виборчих бюлетенів та іншої документації. Міліція виконувала обов’язки стосовно виборів, доки не завершився підрахунок голосів і бюлетені не були вивезені з дільничних комісій і передані окружному виборчкому в Тячеві. Важливо підкреслити, що в цій кампанії правоохоронцям надавали підтримку добровільні помічники з громадського формування «Крук» на чолі з Владиславом Булецою. 

Вони спільно з міліціонерами здійснювали охорону громадського порядку шляхом патрулювання у Рахові, Великому Бичкові, Ясінях. «Круківці» мають у розпорядженні «УАЗ-Патріот» та мікроавтобус зі спеціальними емблемами та спецзасоби, тому цілодобово, без затримки виїжджали за викликом разом із слідчо-оперативною групою.Також вони спільно з правоохоронцями заступали на чергування на блокпост міліції в с.Лазещині. Протягом чотирьох днів правоохоронці зі членами громадського формування розкрили два грабежі, склали 10 адміністративних протоколів за правопорушення. 

А загалом за згаданий період працівники рахівської міліції зареєстрували 59 заяв, звернень та повідомлень громадян, розпочали 15 кримінальних проваджень. –Щиро дякую усім колегам, котрі три доби практично прожили на виборчих дільницях і забезпечили належну охорону бюлетенів, приміщень та безпеку громадян, – каже в. о. начальника рахівської міліції Генадій Чайковський. – Від імені колективу рахівської міліції велике спасибі членам громадського формування «Крук», які разом з правоохоронцями забезпечували правопорядок під час проведення позачергових президентських виборів. Завдяки ефективній співпраці влади і громади нам вдалося провести виборчий процес на належному рівні, без порушень. 
Інформація Рахівського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp