Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українсько-словацька комісія розпочала роботу

12 вересня 2016 р., 15:39

В Ужгороді

XII засідання Міжурядової Українсько-Словацької комісії з питань транскордонного співробітництва розпочало свою роботу в Ужгороді. Українську частину комісії представляє Олена Кучеренко – директор департаменту з питань регіонального розвитку Мінрегіону, словацьку – Рудольф Урбановіч – Державний секретар МВС Словацької Республіки.У засіданні також беруть участь голова Закарпатської державної адміністрації Геннадій Москаль, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, Генеральний консул Словацької Республіки у м.Ужгород Янка Буріянова.

Відкриваючи засідання, Геннадій Москаль підкреслив позитивне значення українсько-словацької співпраці та подякував словацькій стороні за підтримку України на її європейському шляху.

Протягом 12-13 вересня сторони обговорять питання про стан та перспективи розвитку спільного прикордонно-митного контролю і малого прикордонного руху на українсько-словацькому державному кордоні, розвиток прикордонної інфраструктури на українсько-словацькому кордоні, модернізацію та реконструкцію пунктів пропуску, а також про збереження навколишнього природного середовища, захист населення і територій від надзвичайних ситуацій та інше.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp