Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція взялася за Балогу - ІМІ

2 серпня 2016 р., 16:01

Конфлікт на М-студіо розлідують

Справедливості заради.

За фактом подій на регіональному телеканалі «М-студіо» здійснюється досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Про це регіонального представника ІМІ в Закарпатській області у відповіді на інформаційний запит повідомив в.о. заступника начальника слідчого управління ГУНП в області, підполковник поліції В. Пукман.

Мова йде про конфлікт народного депутат України Віктора Балоги та керівника телеканалу «М-студіо» Володимира Шубця.

З часу інциденту пройшло трохи більше місяця. Зараз справу веде слідче управління ГУНП в Закарпатській області, станом на кінець липня підозру нікому не вручено.

«На даний час у кримінальному провадженні повідомлення про підозру нікому не вручено. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на проведення всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин», – зазначив В. Пукман.

Як відомо, 23 червня поліція інформувала, що до правоохоронців звернулася головна редакторка мукачівського телеканалу і сказала, що до них на студію прийшов народний депутат і почав погрожувати журналістам каналу фізичною розправою.

Наступного дня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що нібито народний депутат Віктор Балога побив гендиректора телеканалу «М-студіо» Володимира Шубця на очах журналістів. Сам нардеп сказав, що розмова була, вона перейшла на підвищені тони, однак ні погроз, ні тим більше побиття не було.

Через кілька днів гендиректор каналу Володимр Шубець заявив, що нардеп йому саме погрожував та “намагався застосувати фізичну силу”.

У разі доведення факту провини за частиною 1 статті 296 ККУ для винуватця передбачено штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.



читач 02.08.2016 17:48 IP: 81.215.112.92
Для олігарха Віктора Балоги (мільйонера в доларах, шилінгах та євро) заплатити мізерний штраф - це хуйня. От якби поліція внесла подання до Верховної Ради України про зняття з нього недоторканості, тоді б він заспівав зовсім по іншому. А якщо б суд засудив цього негідника до 3-х років позбавлення волі, це було б повчально не тільки для нього, а й інших нардепів-хуліганів та порушників Закону. Правда в це повірити не може жоден пересічний українець. У кого є гроші, на тому боці й закон. Чи не так?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp