Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Балога вислухав мукачівців

3 серпня 2016 р., 08:22

Вчора на прийомі

Прийшли з наболілим.

{g}

Міський голова Мукачева Андрій Балога провів прийом громадян, на який прийшло 35 громадян.
Під час прийому були присутні й керівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міськвиконкому, які оперативно реагували на проблеми, з якими приходили громадяни.

Найбільше питань стосувались благоустрою міста. Мешканці мікрорайону Борок-телеп скаржилися на відсутність системи каналізації та поганого стану доріг. Будівництво нових каналізаційних мереж найближчим часом почнеться на п’яти вулицях. Зокрема, перший етап, який розпочато два тижні тому – це мережі по вулицях Гвардійська, Ростовська, Полтавська до перехрестя вулиць Стеценко-Гагаріна. Також зводитимуть колекторно-насосну станцію шахтного типу. Наступний етап – виготовлення проекту для розбудови каналізаційної мережі інших вулиць мікрорайону. Вже опісля будівництва мереж, будуть ремонтувати дорожнє покриття.

Мешканці вулиці Руської скаржилися на проблеми з газопостачанням. Відповідне звернення до газопостачальної компанії буде зроблено управлінням міської господарства.

Пан Віктор, який проживає в багатоповерхівці по вулиці Парканія скаржився на обслуговуючу компанію, що обслуговує їх будинок. Так, проблему з ремонтом каналізаційної мережі мешканці вирішили самотужки. Подібні труднощі виникають доволі часто, тому мешканці будинку вирішили об’єднатися в ОСББ. Міська влада, як запевнив Андрій Балога сприятиме цьому процесу.

На всі звернення мешканці отримали обґрунтовані відповіді та по можливості – допомогу.


Мукачівська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp