Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розвіюватимуть міфи про грудне вигодовування

2 серпня 2016 р., 17:21

Все, що цікаво молодим матусям.

Ви - молода матуся, яка перебуває в інформаційному вакуумі та мріє поспілкуватися і весело провести час? Ви - мама із досвідом, яка уже пережила немало і готова про це розповісти "зеленим" мамочкам? Ви - майбутня мама, яка уже чекає дитину або ж тільки готується до цієї прекрасної ролі? І Ви перебуваєте або можете приїхати до Ужгорода? Тоді наша пропозиція для Вас! 

Ініціативна група "Клуб свідомих мам" запрошує на свято в рамках заходу "Тиждень грудного вигодовування в Україні". Усім відомо, що грудне молоко - це найкраща їжа для немовляти. Але чи знаєте Ви про психологічні та емоційні переваги грудного вигодовування, про те, скільки часу найкраще годувати дитину маминим молоком, про те, як зробити цей процес - моментом єднання та радості для мами і дитяти? Чи, може, Ви вважаєте, що знаєте достатьно, аби і самому проводити лекції із ГВ? Тоді у четвер, 4 серпня о 17:00 обов’язково відвідайте лекцію «Міфи про грудне вигодовування» від консультанта по грудному вигодовуванню Бабілі Оксани, місце – сімейний клуб «Доброграй», пл. Театральна 19,б (вхід біля сходів біологічного факультету). 

Уже у п’ятницю свідомі мамочки влаштують слінгопарад та розкажуть усім, як варто носити дитину у слінгу та чому саме цей слінг є просто незамінним атрибутом щасливих мами і дитини! Отже, 5 серпня о 17:30 – хода в слінгах (слінгопарад), збір в парку Масарика. А уже о 18:00 відбудеться лекція та майстер клас про слінгоносіння в скверику біля Філармонії. Закінчиться свято веселим пікніком, де матусі зможуть вдосталь наговоритися, обмінятися досвідом та порадами і просто чудесно провести час! Початок у неділю, 7 серпня о 10:30 в парку біля ОДА навпроти ректорату. Отже, нагадаємо. В рамках свята "Тиждень грудного вигодовування в Україні" в Ужгороді ми пропонуємо такі заходи: 4.08 о 17:00 – лекція «Міфи про грудне вигодовування» від консультанта по грудному вигодовуванню Бабілі Оксани, місце – сімейний клуб «Доброграй», пл. Театральна 19,б (вхід біля сходів біологічного факультету) 5.08 о 17:30 – хода в слінгах (слінгопарад), збір в парку Масарика 5.08 о 18:00 – лекція та майстер клас про слінгоносіння в скверику біля Філармонії 7.08 о 10:30 – обмін досвідом з мамочками та дитячі розваги в парку біля ОДА навпроти ректорату Вхід вільний! приходьте і беріть із собою татів та подруг! (С) 

Телефон для довідок: Вікторія Максимівна +380991702295
Марічка Черничко

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp