Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські полісмени - перші у футболі (ФОТО)

7 серпня 2016 р., 10:23

Серед поліції на Закарпатті

Перемога в руках.

 

З нагоди Дня Національної поліції України в Ужгороді пройшов турнір з міні футболу. В змаганнях взяли участь представники всіх відділів поліції нашого краю. Сьогоднішній день поліцейських Закарпаття розпочався з гри в міні-футбол. Збірні команди всіх територіальних відділів поліції, команда управління поліції охорони, управління захисту економіки, оперативно-пошукової служби, а також управління патрульної поліції на протягом декількох годин змагались за першість в області. Відкрив спортивний турнір т.в.о начальника ГУНП в Закарпатській області Степан Довгунь. 

 

До фінальної частини увійшли чотири команди – Ужгородського та Мукачівського відділів поліції, управління поліції охорони та збірна патрульної поліції в м.Ужгрода та Мукачева. Так, в нелегкій боротьбі, перше місце зайняла команда Ужгородського відділу поліції, виборовши перемогу в команди патрульних поліцейських з рахунком 2:0. Третє місце дісталося команді Мукачівського відділу поліції. Також, нагородами були відзначені і кращий воротар – Чорней Олександр (команда управління поліції охорони), кращий гравець – Галаговець Юрій (команда Ужгородського відділу поліції), кращий захисник – Шубець Олександр (команда Мукачівського відділу поліції) та відзначено гравця, який за гру забив найбільшу кількість голів – Корпош Іван (капітан команди Ужгородського відділу поліції). Гра була надзвичайно напруженою та цікавою, як для учасників, так і для вболівальників. Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Іван Іванович Гецко, привітав всіх учасників, та запевнив, що такі турніри будуть проводитися і надалі, задля популяризації видів спорту серед правоохоронних органів, підвищення спортивної майстерності, фізичної загартованості та зміцнення здоров’я. Служимо українському народові! 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp