Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські полісмени зіграли у футбол (Фото)

7 грудня 2015 р., 15:24

Перемогла дружба

У дві команди сформувалися офіцери поліції охорони, які спільно несуть службу по охороні громадського порядку. Футбольний сезон відкрили дружньою нічиєю.

У поєдинку на полі зустрілися майори, капітани, лейтенанти, а ворота однієї з команд захищав начальник Управління поліції охорони області полковник поліції Андрій Литовченко.

- Ми часто після роботи зустрічаємось на футбольному полі. Дружні турніри вже стали доброю традицією, - розповів Андрій Литовченко. – Сьогодні ми відкрили зимовий сезон, а це означає, що з відкритого поля перейшли до спортзалу. Багато хто з нас обожнює футбол, це гра, яка не тільки дозволяє тримати себе в добрій фізичній формі, а й згуртовує та навчає працювати в команді.

Команди правоохоронців розпочали поєдинок зважено. Не поспішаючи йти вперед великими силами, щоб відкрити рахунок. Та, тим не менше, перший м’яч у ворота однієї із команд був забитий вже на четвертій хвилині, повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області.

{g}

Футболісти обох команд максимально сконцентрувалися на обороні, намагаючись не дозволити створити небезпечні моменти біля воріт. Та протягом першого тайму на полі дружнього поєдинку кілька гострих атак таки мали місце. Закінчили грати першу половину матчу з рахунком 6:5. Та вже в другому таймі команди вирівняли рахунок.

- Вже й не надіялись відігратись, адже команда суперників виявилась напрочуд сильною. Проте для мене не важливо, хто здобув перемогу, важливо, що ми знайшли час для зустрічі, - зазначив лейтенант поліції, командир взводу РПО Василь Микульця.

Варто зазначити, попри те, що матч був товариським, боротьба між командами була насиченою – кілька кутових, одне пенальті. Однак все відбувалося у позитивній та дружній атмосфері. А перемогла дружба.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp