Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Свалявщині облаштували незаконний літній табір

8 серпня 2016 р., 17:56

Директоу навчального закладу загрожує кримінальна відповідальність

За розслідуванням справи слідкує прокуратура.

Мукачівською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР за фактом умисного зловживання службовим становищем з корисливих мотивів в супереч інтересам служби, що заподіяло істотної шкоди державним інтересам директором однієї з шкіл Свалявського району (ч. 1 ст. 364 КК України).

В ході перевірки щодо захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства встановлено, що директор одного за навчальних закладів Свалявщини, в приміщенні навчального закладу, без передбачених законом дозволів облаштував літній табір для дітей з різних областей України.

Відтак, через вказані дії посадовця незаконно витрачаються бюджетні кошти пов’язані з організацією роботи табору та оплатою праці працівників закладу. Окрім того, директор школи неправомірно розпоряджається державним майном і земельною ділянкою державної установи.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено здійснювати Свалявському відділенню Мукачівського відділу ГУНП в Закарпатській області, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 364 КК України передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp