Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття немає боргів перед Росією

29 травня 2014 р., 16:07

В області не зафіксовано заборгованостей за спожитий газ. Навпаки, наш край заплатив більше ніж потрібно, а саме - 109,5%.

Про це у четвер, 29 травня, повідомив заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс під час всеукраїнської селекторної наради, що пройшла під головуванням Віце- прем’єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

- У Закарпатській області відсутня заборгованість за спожитий природний газ. За січень-квітень 2014 року проплата становить 109,5%. Підготовка до майбутнього опалювального сезону проходить у штатному режимі. Також в області діє Програма щодо переведення об’єктів соціальної сфери та освіти на альтернативні джерела енергії, що дозволить суттєво зменшити використання природного газу, - повідомив під час наради Михайло Рівіс. 

Під час наради йшлося про необхідність забезпечення повної готовності до опалювального сезону до 15 жовтня 2014 року. 

В умовах підвищення тарифів, було прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги». Відповідно до цієї постанови, крім звичайного нарахування субсидій, будуть введені спеціальні компенсації додаткових витрат на комунальні послуги. 
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp