Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті горять... фекалії (Фото)

19 серпня 2016 р., 20:04

Вже цілий місяць

Працівники водоканалу труять людей.

Вже більше місяця в місті над Тисою горить територія аеротенків на місцевому Водоканалі. Працівники фірми підпалили висохлі фекалії, аби не прибирати їх.

Обурені мешканці вулиці Маркуша, на якій квартиритує Водоканал звернулися до газети «Наш Хуст» із проханням допомогти вплинути на ситуацію, оскільки сморід, не дає містянам дихати, а вечорами дим просто ріже очі і в дітей викликає хронічний кашель. Слід зазначити, що отрута, яка виділяється при спалюванні відходів є надзвичайно шкідливою для здоров’я і може викликати навіть рак легенів, - інформує Мediakhust.net.

{g}

Отже з проханням загасити пожежу ми звернулися до начальника Водоканалу. Утім Ігор Любий зазначив, що йому нічого не відомо (хоча хтось із персоналу без відома керівника не підпалював би речовину, яку не можна загасити водою і яка за консистенцією нагадує торф’яні болота), але обіцяв розібратися. Проте відтоді минуло кілька днів, а жодних заходів не вжито не було, фекалії горять досі.

Можливо, звернення краян до правоохоронців, керівництва міста та до природоохоронних служб нарешті допоможе вирішити ситуацію?





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp