Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський водоканал забруднює Латорицю

13 серпня 2015 р., 21:32

Екологи наголосили місцевій владі, що потрібно якнайшвидше вирішити проблему

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ММКП “Мукачівводоканал”.

В ході здійснення заходу державного нагляду (контролю) Держекоінспекцією були відібрані проби стічних вод та поверхневих вод р. Латориця в контрольних створах. Під час перевірки виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства ст.17 Закону України “Про відходи” та ст.ст. 44, 70 Водного Кодексу України, що підтверджено результатами інструментально-лабораторних досліджень проб вод.

За виявлені порушення двох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.ст. 59, 82-1 КУпАП. З метою усунення порушень Держекоінспекцією було видано припис.

Крім того, Держекоінспекція звернулась до Мукачівської міської ради щодо необхідності вжиття заходів по запобіганню забруднення транскордонної р. Латориця та забезпечення ефективної роботи каналізаційно-очисних споруд м. Мукачево.


Державна екологічна інспекція у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp