Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині поліцейські вдягнули кайданки на п’яного депутата

23 серпня 2016 р., 12:46

Алкоголь для для нього не завада сісти за кермо

Депутат лаявся, ображав поліцейських та погрожував розправою.

Ввечері 20 серпня працівники поліції під час патрулювання зупинили в с.Біласовиця Воловецького району автомобіль ВАЗ-21014, на якому не горіла права фара. Проте водій на вимогу правоохоронців не зупинився. Довелось його наздоганяти й заблокувати.

За кермом перебував 55-річний директор територіального центру з надання допомоги пристарілим або особам похилого віку, який є депутатом Воловецької районної ради.

Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поводився брутально: обзивав поліцейських, погрожував їм звільненням з роботи, а також фізичною розправою. Довелось вгамувати п’яного дебоширами кайданками…

Водій не мав посвідчення водія та документів на машину. Він також категорично відмовився від проходження освідчення для визначення ступеня алкогольного сп’яніння, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На правопорушника складено три адмінпротоколи, зокрема й за керування ТЗ в стані сп’яніння. А остаточне рішення щодо нетверезого депутата – за судом.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp