Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Тячівські музики" киян розважали

27 серпня 2016 р., 11:20

Було весело

На свято.

На головній площі країни, перед Київською Міською Адміністрацією, на урочистому концерті з нагоди святкування 25-ї річниці Дня незалежності України виступив ансамбль народної музики "Тячівські музики" під керівництвом Василя Антоновича Гудака.

Колектив, який об’єднав народні троїсті музики родин Гудаків і Шіманів та викладачів шкіл мистецтв району представив глядачам столиці чудові закарпатські народні мелодії та пісні "Такого м легіня","Паде дощ", "Марієчка" у виконанні солісток - Олесі Сасин та Ірини Турчиняк . На сопілці вигравав Юрій Гарагаль, трембіти звучали завдяки Івану Лемену та Михайлу Цубері. Під запальні мелодії Тересвянської долини закружляли у коломийці Едіта Петер та Михайло Цубера. Кияни та гості міста бурхливими оплесками нагороджували колектив за виступ. За сценою багато глядачів підходили до тячівців, щоб сфотографуватися з колективом у колоритному закарпатському вбранні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp