Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відслужили літію до 160-річчя з дня народження Івана Франка

28 серпня 2016 р., 16:52

Великий Каменяр

27 серпня Преосвященнійший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Карпатською єпархією, голова Комісії з духовності, освіти та катехізації Української Автокефальної Православної Церкви, ректор Карпатського університету імені Августина Волошина та Української богословської академії в Ужгороді відслужив заупокійну літію за українським патріотом, борцем за національну і державну незалежність України, громадсько-політичним і культурним діячем, філософом, письменником і поетом, доктором філософії, дійсним членом Наукового товариства імені Тараса Шевченка Іваном Яковичем Франко (27.08.1856, с. Нагуєвичі, Королівство Галичини та Володимирії, Західноукраїнські землі під окупацією Австро-Угорської імперії та Польщі – 28.05.1916, Львів, Королівство Галичини та Володимирії, Західноукраїнській землі під окупацією Австро-Угорської імперії та Польщі) до 160-річчя його народження.

У молитві до Господа Бога владика Віктор просив прощення всіх провин, допущених з власної волі чи під примусом небіжчиком, дарування його душі вічного спокою та життя у піднебессі.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp